sonk

SØNK

SØNK on tanskalainen kahdeksanhenkinen lauluyhtye, tai tarkemmin beatboksaajalla vahvistettu lauluseptetti. Yhtye on popmusiikin ja R&B:n ajan hermolla kirkkaalla skandinaavisella soundillaan.

SØNKin tavoitteena on olla korkeatasoinen ja tunnustettu uutta a cappella -musiikkia esittävä yhtye, ja tässä tarkoituksessa sen pyrkimyksenä on esiintyä suurilla lavoilla kotimaassaan ja ulkomailla.

SØNKin perusti kahdeksan ystävää Århusissa vuonna 2018. Heillä on laulutaustaa tunnetuissa ja kiitetyissä tanskalaiskuoroissa, ja heitä yhdistää laulamisen innon lisäksi halu kehittää vokaali- ja kuoromusiikkia. Vuonna 2019 SØNK voitti 1. palkinnon ja Grand Prix’n arvostetussa Tampereen Sävelen yhtyelaulukilpailussa.

Tässä videoesiintymisessä päästämme yleisön kulissien taakse Helgenæsissä Århusin kaupungin ulkopuolella. Kerromme SØNKin alkuvaiheista ja avaamme ryhmän luovaa työskentelytapaa.

Mukana on tietenkin myös SØNKin musiikkia. Ohjelmassa on yhdistelmä Tampereelta vuodelta 2019 tuttuja ”SØNK-klassikkoja” sekä uusia, oudoissa koronavirusoloissa tehtyjä sovituksia.

Nauttikaa!

Kesto 33 minuuttia

Kokoonpano

Cæcilie Uhre Karlsson – 1. sopraano
Sofie Heidemann Augustesen – 2. sopraano
Rikke Jepsen – 1. altto
Maria Bjerre Linnemann – 2. altto
Kasper Fonnesbæk Andersen – 1. tenori
Gustav Andreas Berg – 2. tenori
Jonas Skovsbøll Knudsen – basso
Peter Gomez – beatbox

Ohjelmisto

God Don’t Leave Me
Ingrid Helene Håvik, sov. Gustav A. Berg

Bad Blood
Neo Joshua ‒ Dan Traynor, sov. Rikke Jepsen

Evergreen
Yebba ‒ George Moore ‒ Jin Jin, sov. Rikke Jepsen

Pink + White
Pharrell Williams ‒ Christopher Breaux, sov. Jonas Skovsbøll Knudsen

Tapestry
Liv Dawson ‒ Fin Robson ‒ Bruno Major, sov. Maria Bjerre Linnemann

Linkit