Online-festivaali 2021

Koronaepidemian vuoksi Tampereen Sävel järjestetään vuonna 2021 online-festivaalina. Taltioinnit striimataan ohjelmassa mainittuina aikoina, ja striimitallenteet ovat katsottavissa kahden viikon ajan ensiesityksestä. Kaikki ohjelma on yleisölle maksutonta. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Näin seuraat online-esityksiä

Festivaalialustana toimii Vimeo (vimeo.com/tamperevocal), ja suorat linkit taltiointeihin löytyvät artistien esittelysivuilta. Jokainen taltiointi esitetään striiminä ennalta ilmoitettuun aikaan, jonka jälkeen tallenteet ovat katsottavissa 24.6. klo 12 asti.

Lähetysten aikana yleisö voi osallistua keskusteluun ja jakaa tunnelmiaan chatissa, jota isännöi tai emännöi illan artistit. Chat-ikkuna aukeaa automaattisesti. Halutessaan chatin voi sulkea chatin ylänurkasta löytyvästä valikosta. Et tarvitse Vimeo-tunnuksia osallistuaksesi keskusteluun, valitse itsellesi vain nimimerkki, jonka haluat näkyvän keskustelussa. Chat toimii tietokoneselaimessa ja Vimeon mobiilisovelluksessa.

Taltioinnit ovat ymmärrettävissä suomeksi ja englanniksi, pois lukien webinaarit, jotka toteutetaan yksikielisinä (Omaa äänitettä tekemään suomeksi, Säveltäjien haastattelutunti ja Miten tehdä kuorovideo englanniksi).