Tapahtumapaikat

Kuva: Visit Tampere / Laura Vanzo

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55

Laikunlava

Keskustori 4

Kuva: Visit Tampere / Olli-Pekka Latvala

Kuva: Visit Tampere / Laura Vanzo

G Livelab Tampere

Puutarhakatu 1

Tuomiokirkko

Tuomiokirkonkatu 3b

Kuva: Visit Tampere / Laura Venzo

Kuva: Visit Tampere / Laura Vanzo

Tullikamarin Klubi ja Pakkahuone

Tullikamarin aukio 2

Finlaysonin kirkko

Puuvillatehtaankatu 2

Kuva: Visit Tampere / Laura Vanzo

Sorsapuisto

Puisto Tampere-talon vieressä

Satamakadun Sali

Satamakatu 17 (TAMK Musiikki)

Liikenneyhteydet

Linja-autoliikenne

Aikataulut Matkahuollon sivuilla. Linja-autoasemalta on Tampere-talolle noin kilometrin matka.

Junaliikenne

Aikataulu VR:n sivulla. Rautatieasema sijaitsee noin puolen kilometrin päässä Tampere-talosta.

Lentoliikenne

Tampere-Pirkkalan lentokentältä pääsee Tampereen keskustaan Tampereen joukkoliikenteen linjalla numero 103. Linjalla on yhteys kaikille lähteville ja saapuville lennoille. Bussi- ja juna-aikataulut Helsinki-Vantaan lentokentältä Tampereelle voit tarkistaa Matkahuollosta ja VR:n sivuilta.

Sisäinen liikenne

Suosittelemme saapumaan tilaisuuksiin ekologisia kulkutapoja hyödyntäen. Tampereen joukkoliikenteen ratikka ja bussit kuljettavat nopeasti ja vaivatta hieman kaukaisemmastakin majapaikasta festivaalihumuun. Ratikka pysähtyy Tullin pysäkillä Tullikamarin aukion laidalla, ja lähimmät bussipysäkit ovat Itsenäisyydenkadulla, Rautatieasemalla ja Yliopistonkadulla. Paikallisliikenteen reittioppaan löydät Nyssestä.

Tampereen joukkoliikenteessä voit maksaa matkasi lähimaksulla tai Nysse Mobiili -sovelluksella. Käteisellä voit ostaa ennakkokertalipun mm. R-kioskeilta, Sokokselta tai Stockmannilta. Katso kaikki myyntipisteet.

Pysäköinti

P-Tampere-talon pysäköintihalli sijaitsee aivan Tampere-talon vieressä. Lisää pysäköintimahdollisuuksia löydät Finnparkin sivuilta.

Pyöräily

Tampere-talon edustalla on polkupyörätelineitä pyöräillen paikalle saapuville. Tampereen kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työ- ja asiointimatkoillakin. Pyörät löydät kaupunkipyöräasemilta laajan keskustan alueella. Käyttöä varten tarvitaan Tampereen kaupunkipyörät -sovellus, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja jolla maksetaan pyörän käytöstä.