// YHTYELAULUKILPAILU

Tietoa osallistujille

Säännöt

Vuonna 2021 kilpailu jakautuu kansainväliseen online-sarjaan (A) ja suomalaisille yhtyeille tarkoitettuun live-sarjaan (B).

Ilmoittautuminen

Äänitteiden perusteella tapahtuvaan alkukarsintaan ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake, joka on saatavilla 15.1.–28.2.2021. Lomakkeeseen on liitettävä alkukarsintaan tarkoitetut äänitiedostot. Osallistujat voivat itse valita ohjelmistonsa. Siihen tulee sisältyä kuitenkin kolme (3) laulua, joista vähintään yksi on a cappella ‑esitys. Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 28.2.2021. Myöhästyneet ilmoittautumiset hylätään.

Sähköisen ilmoittautumislomakkeen ohessa tulee lähettää seuraavat liitteet:

  • yhtyeen esittelyteksti
  • yhtyeen valokuva ja kuvaajan nimi (kuvan resoluutio 300 dpi).

Järjestäjällä on oikeus käyttää ilmoittautumislomakkeen yhteydessä lähetettyä valokuvaa tapahtuman painotuotteissa, markkinointimateriaaleissa ja verkkosivuilla.

Sarjojen yhteiset säännöt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki säestykselliset ja säestyksettömät 3‑8 laulajan harrastaja- ja ammattilaisyhtyeet. Yhtyeessä kutakin ääntä laulaa pääsääntöisesti vain yksi laulaja, eikä yhtyeessä ole johtajaa. Säestävän ryhmän enimmäiskoko on viisi (5) henkilöä.

A) Kansainvälinen online-sarja

B) Kansallinen live-sarja

SIVUN PÄÄKUVA: OLLI-PEKKA LATVALA

Mukaan kilpailuun?

Ilmoittautuminen on päättynyt 28.2.2021. Alkukarsintaan osallistuneille ilmoitetaan loppukilpailuun valitut yhtyeet viimeistään 15.3.2021.